Voščilo in obvestilo

Dragi podporniki čistega planeta.
Obveščamo vas, da se trgovina Moj svet, čist planet ter tudi spletna trgovina https://cistplanet.si/trgovina/ z 31.12.2019 ob 17h ZAPIRATA.
Za vas smo v zadnjih dneh pripravili popuste in praznimo zaloge. Odprto imamo še jutri od 13h do 17h.
Razlogov, zakaj sem se odločila zapreti trgovino, ki je ozaveščala, ne samo Novo Gorico, temveč tudi celotno Slovenijo ter druge sledilce po svetu, je več. Glavni je pa ta, me v letu 2020 čakajo nove preizkušnje materinstva, ki so mi neznane in mi bodo vzele preveč časa, da bi lahko istočasno dobro opravljala vse izzive.
Z novim letom Moj svet, čist planet postaja društvo, ki vas bo še vedno spominjalo, da vsak posameznik lahko naredi veliko za okolje. Imamo že kar nekaj planov, vendar ne takoj v januarju. O vseh dogodkih boste obveščeni, če boste želeli. Želimo si tudi nadaljevati z Izmenjavami oblačil ter seveda prodajo izdelkov brez plastike.
Malo vam bom prišepnila, da se bo vse to hitreje zgodilo, če boste vztrajni in nam povedali, da si tega želite… Čas je, da nas tudi lokalno okolje podpre in naredi nekaj v tej smeri. Vsak od vas, ki čuti, da bi pripomogel k novi zgodbi, je vabljen, da me kontaktira.
Zahvaljujem se vam za vso vašo podporo, ki sem jo prejela v času delovanja in želim, da bi iz pepela vstali močnejši in bolj povezani.
V letu
2020 vam želim
spremembe, na bolje!

 

Hvala, ker delate dobro zase in za okolje.
Mojca, Moj svet, čist planet