Svetovanje

KAKO DO BOLJ EKOLOŠKEGA PODJETJA?

To ni več samo trend, ki je v vedno večjem porastu, ampak postaja tudi referenca dobrega podjetja.

Moj svet, čist planet nudi svetovanje podjetjem; Kako biti bolj ekološko in trajnostno usmerjeni. Kako privarčevati, ter veliko več!

The best marketing strategy ever: CARE. – Gary Vaynerchuk

Podjetjem vseh obsežnosti nudimo podrobno analizo stanja podjetja. Kontroliramo tudi kako podjetje ustvarja smeti, ter skupaj ustvarimo načine, da zmanjšamo porabo potrošnega materiala. Po možnosti tudi svetujemo pri izboljšavi delovnih procesov, če je le to mogoče.

  • Preverimo, če je možno manjšanje porabe predmetov za enkratno uporabo, ter jih nadomestimo s trajnostnimi rešitvami.
  • Z našim svetovanjem, ter podporo lahko ne le prihranite denar, temveč tudi pokažete svojim strankam, ter poslovnim partnerjem, da vam za naš planet ni vseeno. Tako podjetje pokaže še dodaten dosežek na sledi ekscelence; Kot podjetje, ki je usmerjeno v prihodnost!
  • Delujemo na osebni ravni. Tudi z zaposlenimi. Podjetje obravnavamo celostno. Po potrebi lahko ustvarimo predavanja, delavnice in druge aktivnosti, če je to smiselno za vaše podjetje. Na tem področju imamo mnogo izkušenj. Ozaveščanje je naše poslanstvo.
  • Izvajalce čiščenja naučimo ekološkega pristopa. Lahko so izvajalci interni ali zunanji ponudniki. Dokazano je, da se v prostorih kjer dela več ljudi, poveča onesnaževanje.
  • Po potrebi svetujemo kako pridobljeno ozaveščenost s sodobnimi kreativnimi pristopi uporabimo pri prodaji, ter dostavi vaših izdelkov. Na ta način izboljšamo prepoznavnost podjetja.

Obravnava vsakega podjetja je individualna. Zato nas lahko pokličete, za posvet brez obveze. Lahko nas kontaktirajte tudi prek spletnega obrazca.

Give them quality. That is the best kind of advertising. – Milton Hershey

Naredite pomemben korak za vaše podjetje, ki lahko postane zgled drugim. Vsak posameznik pokaže kompetenco s svojim delovanjem v okolici.