Julij brez plastike

Še malo in spet se podajamo v “Plastic Free July”. To je izziv, da se za cel mesec izogibamo plastičnim izdelkom ter jih nadomeščamo s trajnostnimi, torej tistimi predmeti, ki trajajo, ki jih lahko uporabljamo znova in znova in ne škodujejo okolju.
Nekateri smo pri tem vestni že skozi celo leto, nekateri pa potrebujejo malo pomoči… mogoče kot ideje in rešitve s čim in kako si pomagati zaživeti bolj zdravo. Za naše zdravje in za naše okolje.

V 40 dnevnem izzivu sem vam pisala o teh predmetih, tokrat pa se bom raje posvečala tisti res najbolj problematični plastiki: za enkratno uporabo oz plastiko za smetišča. Tisti vidni in tisti skriti, na primer v cigaretnih filtrih.

Mi slediš?
Začnemo 1.7.18!

Za vse tiste, ki se še niste odločili s katerimi trajnostnimi predmeti bi začeli svoje življenje brez plastike, sem vam v juliju pripravila popust. Pri nakupu v spletni trgovini.

v košarici vpišite kodo ter si znižajte nakup za 10% #zerowasteliving #plasticfreejuly #julijbrezplastike #promocode #saynotoplastic #lesswaste #zerowasteshop #💚♻️