Izdelki ponovne rabe

Ko je MUCA CUPatarica v tistih davnih dneh še kupovala obleke in torbe v trgovinah, je ugotavljala, da so vsako leto slabše kvalitete in cenejše, zdaj že očitno tako, da se stroški za izdelavo nikakor na izidejo brez izkoriščanja delovne sile in narave. Če poznamo apetite multinacionalk in njihovih lastnikov, potem vemo, da niso nikakršni dedki Mrazi, temveč, da je majico za 5 € naredil nekdo za nekaj centov, da ne more biti iz kvalitetnega materiala in da ne vsebuje stroška njenega onesnaženja zemlje ali reciklaže, za ponovno uporabo pa je preslabe kvalitete.

Začnem pri sebi, je pomislila Muca, potem že pridejo zraven moji prijatelji, Tine, Špelca, Tonka, Janezek… in seveda najljubši Bobek. Zdaj so že veliki in pametni. No, saj so bili pametni tudi že prej, se je popravila.

In tako je Muca CUPatarica začela prenavljati stare kvalitetne obleke v nove, unikatne, v torbe, blazine, pokrivala, denarnice….

Kupili jih boste lahko v njeni hišici v Novi Gorici, čim bo toliko pripravljena, da bo lahko vsem vam odprla svoja vrata. Tam boste tudi menjali stara in še vedno lepa oblačila in druge predmete. Prenovljene predmete pa boste lahko kupovali po zeleni ceni. Kaj je to zelena cena, boste našli na naših straneh. Le pridno prebirajte.

Če bo vse po pridnosti in sreči, se bodo vrata hišice MUCE CUPatarice odprla v marcu letos.

Zelena cena torb in nahrbtnikov znaša 10 € na enoto. Ker pa bi MUCA želela v svojo druščino čim več ljubiteljev lepega in narave, ki bodo njeni živi promotorji, lahko do otvoritve dobite torbo ali nahrbtnik za polovično ceno, le za 5 €.

MUCA CUPatarica komaj čaka, da se spoznate!

Predstavlja vam izdelke iz ponovne rabe, narejene iz jeansa:

TORBICE

TORBE

 

NAHRBTNIKI

PREDPASNIKI

OBLEKE